JavaScript must be enabled! PDN 2024 :: Kotizacija I Smeštaj
Kotizacija i smeštaj
kongres sala
Kotizacija sadrži:
Pristup predavanjima, pristup izložbenom prostoru, ID kartice, zbornik radova, kafe pauze po programu, koktel dobrodošlice 26.09.2024., radni ručak 27.09.2024., zajedničku večeru 27.09.2024.
Cena kotizacije za učesnike
Cena: 17.000 RSD
Cena je bez uključenog PDV-a koji se ne iskazuje po članu 35, stav 7 Zakona o PDV-u.

Prijava svih učesnika - lekara i farmaceutskih predstavnika biće moguća jedno popunjavanjem formulara za registraciju na sajtu i isključivo sa podacima učesnika (ne unositi podatke osobe koja je u ime učesnika vršila prijavu).

Smeštaj je obezbeđen u hotelu Radisson Park 4*, na bazi noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi po osobi, sa uključenom boravišnom taksom i osiguranjem. Jednokrevetna soba je dostupna uz doplatu.

Cena smeštaja u dvokrevetnoj sobi po danu i osobi
Hotel Radisson Park 4* 8.950 RSD
Doplata za jednokrevetnu (po noći) 6.900 RSD
*Cene su sa uključenim PDV-om

Hotel se nalazi u srcu grada i sa pogledom na prelepu reku Nišavu, nudi miran i udoban boravak. Elegantne sobe i apartmani imaju širok spektar pogodnosti koje će Vam pomoći da se opustite u toku trajanja seminara. Od lokalne kuhinje do internacionalnih jela, naći ćete razne opcije za svaki ukus u restoranu Park Regent. Radi obezbeđenja odgovarajućeg smeštaja, obavezno popuniti prijavu na sajtu kongresa.

Hotel Radisson Park
pedijatrija

Niš je jedan od najstarijih gradova na Balkanu poznat kao Kapija stoka i Zapada zbog svog geografskog položaja. Grad se nalazi na raskršću puteva Zapadne Evrope sa Bliskim Istokom i Grčkom. U Nišu je rođen Imperator rimskog carstva Konstantin Veliki 274 A.D. Od tog vremena do danas grad je postao važni administrativni, ekonomski, medicinski i kulturni centar jugoistočne Srbije. Bogata istorija i konstantna borba za slobodom kroz vekove, ostavila je Nišu vredna kulturna znamenja i istorijske spomenike kao što je:

  • MEDIJANA - letnja rezidencija Cara Konstantina;
  • TVRĐAVA - turska građevina (sagrađena 1723);
  • ČEGAR - spomenik u znak bitke na Čegru i herojske pogibije Vojvode Stevana Sinđelića;
  • ĆELE KULA - jedinstveni svetski spomenik koga su sagradili Turci posle bitke na Čegru, napravljen od lobanja Srpskih heroja;
  • SPOMENIK OSLOBOĐENJA NIŠ - u samom centru grada simbol borbe za slabodom: 1874,1877, 1917 i 1918.

Za sve pismene otkaze dostavljene:

  • 29-20 dana pre početka kongresa povraćaj 80% od uplaćenog iznosa
  • 19-15 dana pre početka kongresa povraćaj 60% od uplaćenog iznosa.
  • 14-10 dana pre početka kongresa povraćaj 20% od uplaćenog iznosa.
  • 9-6 dana pre početka kongresa povraćaj 10% od uplaćenog iznosa.
  • 5-0 dana pre početka kongresa povraćaj novca neće biti moguć.

Organizatori ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu promenu u programu do koje bi došlo usled nepredvidjenih okolnosti.

Hotel Radisson Park